Logo


Árajánlat

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége az akcióinkról, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Ajánld a weboldalt
SzolgáltatásainkSzaktanácsadás
Szaktanácsadás

A megfelelő nyílászárók kiválasztása komoly szakértelmet igényel. Alapvető fontosságú szempontok a hő- és hangszigetelés a biztonság, valamint az esztétikum és a stílus.
Szakképzett kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére ingyenes szaktanácsadással. Ügyfeleink minden igényét figyelembe vesszük a korszerű és minden elvárásnak megfelelő ajánlat kidolgozásához.


Felmérés és árajánlat
Felmérés

Ügyfeleink kérésére díjtalanul elvégezzük a nyílászárók helyszíni felmérését, ahol szakmai, műszaki és esztétikai szempontokat figyelembe véve nyújtunk segítséget a legjobban megfelelő termékek kiválasztásához. Előre megbeszélt időpontban szakképzett munkatársunk felkeresi Önt, felméri a szükséges anyagokat és munkát, ezek után ingyenesen ad egy pontos és részletes árajánlatot.


Kiszállítás
Szállítás

Saját járműveinkkel végezzük el a megrendelt nyílászárók kiszállítását az építkezés helyszínére. Ez garanciális szempontból is fontos, hiszen így elkerülhetők azon szállítási sérülések, mely esetekben nem érvényesíthető a garancia a helytelen szállítás miatt.


Beépítés
Beépítés

Egy tökéletes hő- és hangszigeteléssel rendelkező nyílászárót is be lehet úgy építeni, hogy az jelentősen veszítsen jó tulajdonságaiból. Ennek elkerülése érdekében ajánljuk, hogy a kiválasztott termékek kiváló alapanyaga mellett a beépítés minőségére is kiemelten ügyeljen. Cégünk kizárólag tapasztalt, munkájára igényes szakemberekkel dolgozik, hiszen mi e téren sem vagyunk hajlandók kompromisszumot kötni. Szolgáltatásaink között szerepel a nyílászárók beépítéséhez szükséges szerelési hézag (purhab hézag) szakszerű eltakarása különböző szélességű, alakú és színű takarólécekkel, melyeket igény esetén cégünk biztosít a munka során. Elvégezzük a külső párkányozást, illetve a belső felületre a könyöklő szakszerű beépítését, valamint a nyílászárókhoz megrendelt árnyékolástechnikai eszközök beépítését, felszerelését is.


Régi nyílászárók cseréje
Csere

A minimális falsérülés érdekében, a régi nyílászárókat csak szétdarabolva vállaljuk kibontani, az új szerkezetek beépítését szerelőfüllel vagy tokon keresztüli rögzítéssel végezzük. Ezt követően a nyílászáró és a fal közti rést szigetelőanyaggal tömítjük, majd elvégezzük a szükséges beállításokat.
A régi és az új nyílászárótok méretbeni különbsége miatt szükség van utólagos kőműves, festő szakipari munkálatokra, vagy takarólécezésre.
A meglévő, kibontott nyílászárók elszállításáról a megrendelő kérésére térítés nélkül gondoskodunk.
A régi redőny visszaszerelését állapottól függően tudjuk vállalni.


Vásárlás utáni szervíz, garancia
Garancia

Vásárlás után sem hagyjuk magára a tisztelt Megrendelőinket. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk, vagy ha a használat során további információkra van szüksége állunk rendelkezésre. Amennyiben segítségre szorulna, forduljon ügyintézőnkhöz!
Teljeskörű szerkezeti és működési garancia a szakszerűen beépített és rendeltetésszerűen használt nyílászáró szerkezetekre, az ide vonatkozó rendeletek szerint 5 év szavatosság, ezen belül 1 év teljes körű garancia érvényes.
A megrendelő által közvetlenül megbízott más személlyel vagy céggel végeztetett nyílászáró beszerelésénél, a működési garancia nem jár a nyílászárókra. Ez esetben a beépítésből eredő esetleges működési probléma megoldása külön szervizköltség, mely az ügyfelet terheli.