Rólunk

Kik vagyunk

A nyílászárógyártó cégeknél szerzett több éves tapasztalataim arra ösztönöztek, hogy saját vállalkozást indítsak és megalapítottam a Red Ablak vállalkozást, melynek tevékenységei körébe tartozik a műanyag nyílászárók gyártása, értékesítése, valamint árnyékolástechnikai termékek értékesítése.

Legfőbb célom, hogy szakértelmünk segítségével azt kínáljuk és adjuk el Önnek, amire valóban szüksége van és a költségkerete is megengedi. Fontosnak tartom hogy tapasztalataink és megbízható szolgáltatásaink segítségével a lehető leghatékonyabban tegyük elviselhetővé önnek az építkezése vagy felújítása során felmerülő nehézségeket. A beépítéseket minősített szakembereink végzik és kifejezetten ügyelünk a minőségre és a határidők pontos betartására.

Remélem hogy Önt is a megelégedett megrendelőink táborában üdvözölhetjük. Hívjon minket bizalommal, hogy segítségére lehessünk!

Vörös János egyéni vállalkozó

20+ Év tapasztalat

Rendelkezünk a szükséges tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Professzionális szolgáltatás

Tapasztalt és képzett szakembereinknek köszöhetően szolgáltatásaink magas színvonalúak, megbízhatóak és hatékonyak.

100+ Teljesített projekt

Projektjeinket alaposan tervezzük és személyre szabjuk az ügyfelek igényei szerint, ezt igazolja visszatérő ügyfeleink elégedettsége.

Építse velünk álmait!

Személyre szabott ajánlatot szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!