Szolgáltatások

Amit csinálunk

Profilunk az egyedi műanyag ajtók és ablakok gyártása és beépítése.

Szaktanácsadás

A megfelelő nyílászárók kiválasztása komoly szakértelmet igényel. Alapvető fontosságú szempontok a hő- és hangszigetelés a biztonság, valamint az esztétikum és a stílus.
Szakképzett kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére ingyenes szaktanácsadással. Ügyfeleink minden igényét figyelembe vesszük a korszerű és minden elvárásnak megfelelő ajánlat kidolgozásához.

Felmérés és árajánlat

Ügyfeleink kérésére díjtalanul elvégezzük a nyílászárók helyszíni felmérését, ahol szakmai, műszaki és esztétikai szempontokat figyelembe véve nyújtunk segítséget a legjobban megfelelő termékek kiválasztásához. Előre megbeszélt időpontban szakképzett munkatársunk felkeresi Önt, felméri a szükséges anyagokat és munkát, ezek után ingyenesen ad egy pontos és részletes árajánlatot.

Redablak szállítás
Kiszállítás

Saját járműveinkkel végezzük el a megrendelt ajtók és ablakok kiszállítását az építkezés helyszínére. Ez garanciális szempontból különösen fontos, hiszen így elkerülhetők azon szállítási sérülések, mely esetekben nem érvényesíthető a garancia a helytelen szállítás következtében. Így biztosítjuk vásárlóink teljes mértékű elégedettségét a szolgáltatásunkkal.

Férfi kezében csavarhúzóval műanyag ablakot szerel
Beépítés

Egy tökéletes hő- és hangszigeteléssel rendelkező nyílászárót is be lehet úgy építeni, hogy az jelentősen veszítsen jó tulajdonságaiból. Ennek elkerülése érdekében ajánljuk, hogy a kiválasztott termékek kiváló alapanyaga mellett a beépítés minőségére is kiemelten ügyeljen.

Régi nyílászárók cseréje

A minimális falsérülés érdekében, a régi nyílászárókat csak szétdarabolva vállaljuk kibontani, az új szerkezetek beépítését szerelőfüllel vagy tokon keresztüli rögzítéssel végezzük. Ezt követően a nyílászáró és a fal közti rést szigetelőanyaggal tömítjük, majd elvégezzük a szükséges beállításokat.

Szakember műanyag ablakot ellenőriz
Szerviz, garancia

Vásárlás után sem hagyjuk magára a Megrendelőinket. Kérdéseikre szívesen válaszolunk, vagy ha a használat során további információkra van szüksége állunk rendelkezésre. Amennyiben segítségre szorulna, forduljon ügyintézőnkhöz! Teljeskörű szerkezeti és működési garanciát vállalunk.

Építse velünk álmait!

Személyre szabott ajánlatot szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!